Hulp op afstand
Vacature Software Tester

Vacature
Software Tester

Geopend op: 22-05-2023

Software Tester bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen dus jouw skills en testcapaciteit goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het veelzijdige softwareplatform ontwikkelt voor de verhuurbranche! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort. Dus van A tot Z.

De functie

Als software tester (junior / medior) help je mee aan de kwaliteit binnen het ontwikkelteam. RentMagic is een complex softwaresysteem met veel functionaliteit. Wij dragen zorg voor geautomatiseerd testen, echter kost het ook veel tijd om het systeem daarop in te richten. Binnen de functie Software Tester zoeken we de kwaliteit van iemand die zorgt dat functionele tests gemaakt worden en dat de geautomatiseerde processen bijgewerkt worden. Naast testen zul je zelf ook bezig zijn met het bewaken van de R&D roadmap, plannen en communicatie met je team. Je hebt een sleutelrol tijdens deployment van de software. Het team ontwikkeling werkt in een scrum team, je maakt daar ook deel van uit.

De techniek die wordt gebruikt is Microsoft.NET, ASP.NET en .NET Core. Dit wordt ondersteund met tools als Microsoft SQL Server en andere tools.

Wat we vragen

  • Je beschikt over een relevante studie op MBO/HBO niveau.
  • Enkele jaren werkervering is een pre.
  • Je hebt affiniteit met (mobiele) webapplicaties.
  • Je hebt een agile manier van denken en automatiseert zoveel mogelijk terugkerende handelingen.
  • Je hebt ervaring met test driven development.
  • Je werkt graag in een informele omgeving en je kunt goed samenwerken binnen een team, maar je kunt ook goed zelfstandig functioneren.
  • Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken.

Wat we bieden

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur. We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volwaardige pensioenopbouw.

Vanuit de functie Software Tester is het mogelijk om door te groeien tot developer.

Binnen Infodatek Groep is het mogelijk om te werken aan jezelf, op ieder front. Je krijgt een trainingsbudget en het is mogelijk om binnen de organisatie jezelf verder te ontwikkelen.

Spreekt de job je aan? Neem snel contact met ons op!