Hulp op afstand
Vacature Full stack developer

Vacature
Full Stack Developer.

VACATURE IS VERVULD!

Full Stack Developer bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen dus jouw full stack hulp goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het platform waarmee je centraal al je verhuur kunt regelen! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort.

De functie

Als full stack developer werk je mee aan het bouwen van nieuwe functionaliteit binnen RentMagic en de bijbehorende add-ons. Vanuit jouw rol ondersteun je collega’s. Je hebt een sleutelrol in de technische verbeteringen en vernieuwingen van de verschillende SaaS oplossingen. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere verbetering van de architectuur en de ontwikkelmethodiek. Het team ontwikkeling werkt in een scrum team.

De techniek die wordt gebruikt is Microsoft.NET, ASP.NET en .NET Core. Dit wordt ondersteund met tools als Microsoft SQL Server en andere tools. De User Interface is gebouwd in Vue.JS en Bootstrap.

Binnen het ontwikkelteam wordt een onderscheid gemaakt tussen frontend, backend en DevOps rollen. Ook afhankelijk van jouw voorkeur, expertise en kwaliteiten kun je worden ingedeeld in één van deze rollen.

Wat we vragen

Je beschikt over een relevant studie op HBO/WO niveau en meerjarige ervaring in een relevante context. Je hebt ruime ervaring met de ontwikkeling van (mobiele) webapplicaties. Je hebt ruime ervaring met fullstack software development met voorkeur in .NET.

Je hebt een creatieve, innovatieve  en doortastende persoonlijkheid die kritisch kan kijken naar bestaande structuren en processen. Je hebt een agile manier van denken en je kunt ook out-of-the-box denken. Je werkt graag in een informele omgeving en je kunt goed samenwerken binnen een team. Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken.

Wat we bieden

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur. Wij bieden een eventuele mogelijkheid voor een combinatie van op kantoor werken en thuiswerken, afhankelijk van je (woon)situatie. We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volle pensioenopbouw.