Hulp op afstand
Vacature Full stack developer

Vacature
Full Stack Developer

Geopend op: 22-05-2023

Full Stack Developer bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen dus jouw programmeerhulp goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het veelzijdige softwareplatform ontwikkelt voor de verhuurbranche! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort. Dus van A tot Z.

De functie

Als "full stack developer" werk je mee aan het bouwen van nieuwe functionaliteit binnen RentMagic en de bijbehorende add-ons. Vanuit jouw rol ondersteun je het softwareteam. Je hebt een sleutelrol in de technische verbeteringen en vernieuwingen van het product. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere verbetering van de architectuur en de ontwikkelmethodiek. Wij werken volgens de scrum methodologie.

De techniek die wordt gebruikt voor de backend is MS.NET 6/7. Dit wordt ondersteund met tools als Microsoft SQL Server en nog diversen.

Binnen het ontwikkelteam wordt een onderscheid gemaakt tussen frontend, backend en DevOps rollen. Ook afhankelijk van jouw voorkeur, expertise en kwaliteiten kun je worden ingedeeld in één van deze rollen. Wij zijn als organisatie erg flexibel en kijken ook wat het beste bij je past.

Wat we vragen

  • Je beschikt over een relevante studie op HBO/WO niveau en meerjarige ervaring in een relevante context.
  • Je hebt ervaring met de ontwikkeling van (mobiele) webapplicaties.
  • Je hebt ervaring met fullstack software development met voorkeur in .NET (niet noodzakelijk).
  • Je hebt een creatieve, innovatieve  en doortastende persoonlijkheid die kritisch kan kijken naar bestaande structuren en processen.
  • Je hebt een "agile" manier van denken en je kunt ook out-of-the-box denken.
  • Je werkt graag in een informele omgeving en je kunt goed samenwerken binnen een team.
  • Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken en komt graag in contact met opdrachtgevers.


Wat we bieden

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur.

We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volwaardige pensioenopbouw.

Binnen Infodatek Groep is het mogelijk om te werken aan jezelf, op ieder front. Je krijgt een trainingsbudget en het is mogelijk om binnen de organisatie jezelf verder te ontwikkelen.

Spreekt de job je aan? Neem snel contact met ons op!