Hulp op afstand
Vacature Backend developer

Vacature
Backend Developer.

VACATURE IS VERVULD!

Backend Developer bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen dus jouw coding skills goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het platform waarmee je centraal al je verhuur kunt regelen! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort.

De functie

Als backend developer werk je mee aan het bouwen van nieuwe functionaliteit binnen RentMagic en de bijbehorende add-ons, met name aan de achterkant van het platform. Vanuit jouw rol ondersteun je collega’s. Je hebt een sleutelrol in de technische verbeteringen en het maken van integraties met andere softwaresystemen. Je levert een extra bijdrage aan de verdere verbetering van de integratie architectuur. Het team ontwikkeling werkt in een scrum team.

De techniek die wordt gebruikt is Microsoft.NET, ASP.NET en .NET Core. Dit wordt ondersteund met tools als Microsoft SQL Server en andere tools.

Wat we vragen

Je beschikt over een relevant studie op HBO/WO niveau en meerjarige ervaring in een relevante context. Je hebt ruime ervaring met de ontwikkeling van (mobiele) webapplicaties. Je hebt ruime ervaring met fullstack of backend software development, met voorkeur in .NET.

Je hebt een creatieve en innovatieve persoonlijkheid die kritisch kan kijken naar bestaande structuren en processen. Je hebt een agile manier van denken en automatiseert zoveel mogelijk terugkerende handelingen. Je hebt ervaring met test driven development. Je werkt graag in een informele omgeving en je kunt goed samenwerken binnen een team, maar je kunt ook goed zelfstandig functioneren. Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken.

Wat we bieden

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur. Wij bieden een eventuele mogelijkheid voor een combinatie van op kantoor werken en thuiswerken, afhankelijk van de (woon)situatie. We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volle pensioenopbouw.