Hulp op afstand
Vacature Accountmanager France

Vacature
Accountmanager France.

VACATURE IS VERVULD!

 

Accountmanager France bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen jouw ervaring vanuit de Franse keuken goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het platform waarmee je centraal al je verhuur kunt regelen! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort.

De functie

Heb jij als Software Developer of Consultant al enige jaren expertise opgebouwd binnen de software sector en wil jij naast klantbegeleiding ook een stukje marktverkenning doen? Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Frans? Lees dan snel verder!
We willen onze SaaS oplossing verder vermarkten op de Franstalige markt, Wallonië en Noord Frankrijk. Je hebt een technisch team achter je staan, maar een begeleiding van de klanten, zoals het trainen en hulp bieden bij implementaties behoort tot je dagelijkse werk.

Wat we vragen

Je beschikt over een relevante studie op MBO of HBO (Hoger technisch / Hogeschool in België) niveau en meerjarige ervaring in een relevante context. Je hebt enige ervaring met software development of consultancy.

Wat we bieden

Je hebt een team van 6 developers achter je staan en daarnaast nog een tiental andere collega's met allerlei expertises.

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur. Wij bieden een eventuele mogelijkheid voor een combinatie van op kantoor werken en thuiswerken, afhankelijk van de (woon)situatie. We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volle pensioenopbouw. Woon je in Vlaanderen? Dan bekijken we mogelijkheden voor een in dienst treding op een Belgische vennootschap.