Hulp op afstand
Vacature Accountmanager France

Vacature
Accountmanager France

Geopend op: 22-05-2023

Accountmanager France bij Infodatek Software B.V.

Wij zijn op dit moment sterk aan het groeien en we zoeken capaciteit voor ons team. Wij kunnen jouw ervaring vanuit de Franse keuken goed gebruiken.

Wie wij zijn

Wij zijn de partij achter het SaaS product RentMagic (www.rentmagic.net), het veelzijdige softwareplatform ontwikkelt voor de verhuurbranche! Naast de ontwikkeling van RentMagic zorgen we ook voor implementatie, trainingen en alles wat er bij hoort. Dus van A tot Z.

De functie

Heb jij als Software Developer of Consultant al enige jaren expertise opgebouwd binnen de software sector en wil jij naast klantbegeleiding ook een stukje marktverkenning doen? Spreek jij naast Nederlands ook vloeiend Frans? Lees dan snel verder!
We willen onze SaaS oplossing verder vermarkten op de Franstalige markt, Wallonië en Noord Frankrijk. Je hebt een technisch team achter je staan, maar een begeleiding van de klanten, zoals het trainen en hulp bieden bij implementaties behoort tot je dagelijkse werk.

Wat we vragen

Je beschikt over een relevante studie op MBO of HBO (Hoger technisch / Hogeschool in België) niveau en meerjarige ervaring in een relevante context. Je hebt enige ervaring met software development of consultancy.

  • Je beschikt over een relevante studie op MBO/HBO niveau.
  • Meerdere jaren werkervering is een pre.
  • Je hebt affiniteit met software en/of webapplicaties.
  • Je bent een team speler.
  • Je hebt ook aandacht voor het sociale aspect van werken.
  • Je spreekt perfect Frans.
  • Native Franstalig is een grote pre.
  • Je bent communicatief ingesteld en pakt graag de telefoon om onze Zuiderburen te bellen.

Wat we bieden

Je hebt een team van 18 specialisten achter je staan met allerlei expertises.

Naast een uitdagende, afwisselende baan biedt de organisatie een informele en open cultuur. Wij bieden een eventuele mogelijkheid voor een combinatie van op kantoor werken en thuiswerken, afhankelijk van de (woon)situatie. We bieden je een contract aan met zowel goede primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden, incl. een volle pensioenopbouw. Woon je in Vlaanderen? Ook geen probleem!

Binnen Infodatek Groep is het mogelijk om te werken aan jezelf, op ieder front. Je krijgt een trainingsbudget en het is mogelijk om binnen de organisatie jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de native sprekende Franstalige die graag software aan de man brengt? Neem snel contact met ons op!